Home

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEsperantodomo  nudi smještaj u udobnoj i prijateljskoj atmosferi gdje možete napuniti baterije, bez obzira koliko dugo bili naš gost.

Nalazimo se 7 km od središta Rijeke u koju možete doputovati autobusom, vlakom ili brodom. Autobus za Kostrenu (linija 10, 10A, 27 ili 29) kreće iz Rijeke svakih 20 – 30 minuta i potrebno je kupiti kartu za 1 zonu. Autobusna stanica se nalazi u neposrednoj blizini kuće

Ukoliko dolazite automobilom ili kao organizirana grupa autobusom, ne brinite, na raspolaganju vam je parkiralište.

U Kostreni postoji niz mogućnosti za aktivan odmor ili sportske pripreme a sve u krugu od 0,5-4 km. Na raspolaganju su vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, izuzetno dobro opremljena sportska dvorana ili kupanje na jednoj od mnogobrojnih plaža.

Esperantodomo  je odlična polazna točka za niz izleta, u Gorski kotar – planinsku regiju, Istru, na kvarnerske otoke, neki od okolnih planinskih vrhunaca. Rado ćemo vam pomoći u planiranju i organizaciji izleta i dodatnih aktivnosti. Šećite, planinarite, penjite, zmajarite, istražujte  tajanstven svijet spilja, jedrite, okušajte sreću u ribolovu, promatrajte ptice ili delfine, uživajte u raftingu, kanuingu, kayakingu, kanu ili canyoningu na brzim planinskim rijekama, daskarenju na moru, iskušajte granice na automotodromu ili se zabavite sanjkajući i skijajući na obližnjem skijalištu.

Esperantodomo otvoren tijekom cijele godine za izviđače i izviđačke udruge iz Hrvatske i Svijeta.